Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Magazin Cikkek Hugo Boss 2014-es tavaszi-, nyári szemüvegkollekció

Hugo Boss 2014-es tavaszi-, nyári szemüvegkollekció

Hugo Boss 2014-es tavaszi-, nyári szemüveg kollekció

 

A Hugo Boss idén egy kifinomultan varázslatos kollekciót dobott a piacra, mely tökéletes keveréke a klasszikus és az elegáns stílusnak.

 

 

Időtlen elegancia

 

BOSS 0595/Sboss0595s

Ezek a férfi, fém napszemüvegek enyhén retro stílusúak, kiemelve az apró szegecset a fronton és a szár első részén, ezzel bekeretezve a lencsét és díszítve a logó helyét. A modellt feldobja a csillogó és matt színek egysége. Többféle keret és lencseszínben kapható, fekete, vörös arany szárral és szürke lencsékkel; fekete, ruténium szárral és zöld lencsékkel; sötét barna, világos arany szárral és barna-szürke lencsékkel; fekete, vörös arany szárral és világoskék lencsékkel; fekete, sötét ruténium szárral és világoskék lencsékkel; sötét barna, világos arany szárral és világoskék lencsékkel.

 

 

Kortárs érzés

 

BOSS 0591/Sboss0591s

Ezek a finoman lekerekített, szögletes formájú, acetát napszemüvegek megidézik az 1980-as évek elbűvölő világát az újraértelmezett kortárs részletezéssel, mint például a szárak fém belsejével, ami jól látható az átlátszó szárak miatt és tovább díszíti a napszemüveget az eredeti anyag textúrájával. Ez a modell lágy árnyalatokban kapható: fekete, kristály/fekete szárral és szürke árnyalatú lencsékkel; Havana szürke, kristály/fekete szárral és barna árnyalatú lencsékkel; barna/Havana, kristály/fekete szárral és szürke árnyalatú lencsékkel; fekete/méz árnyalat, kristály/fekete szárral és barna lencsékkel.

 

 

Modern kinézet

 

BOSS 0603boss0603

 

Ennek a keretnek óriási, szögletes formája van, melyet könnyű viselni és nagyon kényelmes, köszönhetően a flexibilis zsanéroknak a szárakon. Az egyedülálló színpaletta kiemeli a modell mai, modern kinézetét: fekete, sötét ruténium fém díszítéssel; melanzs szürke fekete szárral; melanzs barna, barna szárral és melanzs kék, kék szárral.

 

 

Elegáns kinézet

 

BOSS 0611/Sboss0611s

 

Ezek a női, acetát napszemüvegek a múltat idézik, a 70-es évek ihlette nagy, lágyan kerek formával. Az egyedi színpaletta kifinomultságot kölcsönöz ennek a modellnek, az átlátszó anyagok pedig láthatóvá teszik a szárak belső fém vázát, mely fokozza ezt a kifinomultságot. Az alábbi színekben kapható: fekete, kristály/fekete szárral és szürke árnyalatú lencsékkel; sötét Havana, kristály/fekete szárral és barna árnyalatú lencsékkel; kék, kristály/fekete szárral és szürke árnyalatú lencsékkel; cseresznye, kristály/ciklámen szárral és barna árnyalatú lencsékkel.

 

 

Nőies stílus

 

BOSS 0616boss0616

 

Egy alapvető, minimalista dizájn és könnyed érzés teszi karakteressé ezt a finoman kerekített, szögletes fém optikai keretet, fém szárral és vékony fronttal. Ennél a modellnél is látszik a szárak belső váza, a flexibilis zsanérok a száron pedig a legnagyobb kényelmet biztosítják viselője számára. A színpaletta elegáns színárnyalatokból áll: matt fekete/vörös arany, matt barna/arany, matt ciklámen/világos arany és kék/ruténium.

 

 

 

 

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark