Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Márkák Almenük Szemüveglencsék

Szemüveglencsék

Az Opticnet Partnerek Szakértő Látszerészei országszerte a Hoya legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő szemüveglencséivel készítik el szemüvegét. A Hoya minden igényt kielégítő, széles termékkínálatának, kiváló minőségű rétegeinek és magas színvonalú szolgáltatásainak köszönheti hírnevét.


Mind az alapanyagok, mind az azokból készülő lencsetípusok terén,  a Hoya folyamatos fejlesztésekre törekszik, amely során szem előtt tartja a esztétikum és az optikai tökéletesség összhangját.


A lencsék felülete sérülékeny, könnyen megkarcolódhatnak. Ennek elkerülése végett védőrétegek széles palettájáról választhat, hogy Ön minél tovább élvezhesse a tiszta és éles látás élményét. A szemüveglencsék élettartamát és teljesítményét növelő rétegek előnyeiről a tükröződésmentesítő rétegek menüpont alatt olvashat részletesebben!

 

 

Hoya szemüveglencsék az Opticnet Partner Optikákban

Egyfókuszú szemüveglencsék

Multifokális (progresszív) szemüveglencsék

Fényresötétedő szemüveglencsék

Szemüveglencse alapanyagok

Szemüveglencse felületkezelések

Az Opticnet a Hoyával karöltve 2 év gyártási garanciát vállal minden, a Hoya által gyártott szemüveglencse felületkezelésére!

www.hoya.hu

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia
Share/Save/Bookmark