Opticnet a szakértő látszerészek csoportja

Ön itt áll: Márkák Almenük Tipton

Tipton

Régi filmekből és bakelitlemezekből szemüvegkeret?

tiptonMinden lehetséges Tipton Zakariás szerint. Teljes mértékben újrahasznosított anyagokból készült keretei az egész világon híresek. Még az extravagáns kereteket imádó Elton John is két teljes kollekciót vásárolt belőlük.

Bővebben...

Vinylize – keretek hanglemezből

A Vinylize szemüvegkeretek gyártásának elkezdése azon az ötleten alapult, hogy a Tipton fivérek szerettek volna újrahasznosítható alapanyagból szemüveget készíteni. Kezdetben régi bakelit lemezekkel kísérleteztek, majd a folyamatot éveken át finomították, hogy egy stílusos és kifinomult terméket hozhassanak létre. Néhány lemez már a tartalma miatt is értékes, de emellett a feleslegessé vált bakelitokat is egyedi és hordható szemüvegekké alakították, ahelyett, hogy a szemétdombon végezték volna.

Bővebben...

Cinematique – film a keretszáron

 Tipton Cinematique szemuvegkeret2007-ben a Tipton Eyeworks egy új vonalat indított el a szemüvegkészítésben, celluloid filmszalagokat építettek a keretek száraiba. A Cinematique a cellulóz-acetát, rozsdamentes acél és eredeti 16 és 35 mm-es filmszalagok kombinációja. Ez az irány megerősítette a Tipton Eyeworks egyedülállóságát a szemüvegkeret készítésben. A játékos, újragondolt koncepció, a hang és látvány keretekké alakítása különleges benyomást kelt a cégről, amely nem csak egy funkció kiszolgálására törekszik.

Bővebben...

Az Opticnet és a Tipton

Az Opticnet Hungary-t 2007-ben alapította 63 magyar látszerész közösen. 2013-ra az Opticnet Magyarország legnagyobb, független optikákból álló optikai bolthálózata lett, több mint 70 városban van optikai szalon, amely az Opticnethez tartozik.

Mint a legnagyobb magyar egyesülés, mindig keressük a hazai termékek, a hazai ipar lehetőségeit, így jutottunk el a Tipton Budapesthez.2013-ban a két cég stratégiai együttműködési megállapodást írt alá, amelyben rögzítik, hogy céljuk a magyar ipar, a magyar kézművesség támogatása és a Tipton Budapest egyedi termékeinek eljuttatása a magyar fogyasztókhoz. Az Opticnet komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy az egyetlen magyar szemüvegkeret gyártó cég termékeit a magyar lakosság megismerje.

Bővebben...

Hol nézhetem meg a kollekciót? Bemutató termek – SHOW ROOMS

Tisztelt Látogató!

2013. elején, az együttműködési megálllapodás aláírása után az Opticnet Hungary és a Tipton Budapest is azon dolgozik, hogy minél több városban és optikában elérhetővé váljanak a keretek. Ez azonban hosszadalmas folyamat, hiszen a termék új, a gyártása pedig 4-5 hetet vesz igénybe. Az bemutató termek száma hétről hétre bővülni fog!

Bővebben...

Elhivatottság a környezetünk iránt

„A Tiptonnál hiszünk abban, hogy mindenkinek, beleértve a kis vállalatokat is, mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy csökkentsük a környezetre káros hatásokat és fokozzuk az újra felhasználást és újrahasznosítást. Mindössze egy kis tudatosságra és kreativitásra van szükség ahhoz, hogy jelentős mértékben csökkentsük a vállalkozás által kibocsátott hulladék mennyiségét vagy az energiafogyasztását.

Bővebben...

Opticnet központi iroda

Cím: 1143 Budapest,
Hungária körút 67. 1. emelet
Telefon: +36 70 520 4220
E-mail: info@opticnet.hu
Skype: opticnet.hungary
Közösség: Twitter, Facebook

Szavazás

Milyen szemüveglencsét visel Ön?

Eredmények

6x Opticnet garancia

Opticnet 6x garanciarendszere biztosítja, hogy Ön mindig kimagasló minőségű terméket és szolgáltatást kapjon üzleteinkben. Bővebben... opticnetgarancia