Aktuális akcióink

Air Optix kontaktlencse -

H&M ajándékkártya promóció

Vásárolj 2 doboz Air Optix kontaktlencsét és akár 4 000 Ft értékű H&M ajándékkártyát kaphatsz ajándékba!


Az akció időtartama: 2018. szeptember 17. - november 16.

2 doboz 6 darabos kontaktlencse vásárlása estén 4 000 Ft értékű; 2 doboz 3 darabos kontaktlencse vásárlása esetén 2 000 Ft értékű H&M ajándékkártyát kapsz ajándékba az akcióban részt vevő Opticnet partner üzletekben. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes.

Az akcióban részt vevő termékek:

  • AIR OPTIX® plus HydraGlyde®
  • AIR OPTIX® AQUA Multifocal
  • AIR OPTIX® for ASTIGMATISM
  • AIR OPTIX® NIGHT&DAY® AQUA

Részletek az üzletekben. Üzleteink listáját megtalálja az üzletkereső menüpont alatt.


A képen szereplő termék gyógyászati segédeszköz. Bővebb információért olvassa el a gyógyászati segédeszköz használati útmutatóját. Amennyiben kontaktlencsénkkel kapcsolatban mellékhatás lépne fel, kérjük, hogy azt késedelem nélkül az alábbi e-mail címre jelentse be: safety.phhubu@novartis.com

Szemüveglencse akció

Ha csúcskategóriás és személyre szabott Hoya multifokális szemüveglencsét szeretne, akkor most 33% kedvezménnyel megkaphatja az Opticnet Partner Optikákban.

Az akció 2018. augusztus 1-től szeptember 30-ig egy pár Hoya MyStyle V+, LifeStyle 3 vagy 3i szemüveglencse vásárlására vonatkozik. Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható és nem tartalmazza a szemüvegkeret, valamint az esetlegesen szükséges látásvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Részletek az üzletekben és a www.opticnet.hu honlapon. Üzleteink listáját megtalálja a kereső menüpont alatt.