Korábbi akciók

Maximális hozzáértés - zéró ÁFA

Februárban elengedjük az ÁFA összegét szemüvegkeretekre és -lencsékre egyaránt

Akció időtartama: 2018. február 5-28. Az akció a BLC vagy HVLL réteggel ellátott Hilux 1.50 M.A.P., Hilux Eyas 1.60 M.A.P., Hilux/Nulux 1.50 / Eyas 1.60 TrueForm lencsékre és az optika által kijelölt keretekre vonatkozik. Az akció más kedvezménnyel össze nem vonható. Az ár nem tartalmazza az esetlegesen szükséges látásvizsgálat és szemüvegkészítés díját. Az akciós kedvezmény mértéke 21.26% az ajánlott bruttó fogyasztói árból.

HOYA prémium multifokális lencsék akár 35% kedvezménnyel

Az akciós ajánlat 2017. november 2-től 2018. január 31-ig Hoya multifokális szemüveglencsékre (Hoyalux iD MyStyle és WorkStyle V+, Balansis, LifeStyle 3, OP Multifocal PLUS) vonatkozik. Az ajánlat nem tartalmazza az esetlegesen szükséges szemvizsgálat és szemüvegkészítés díját, valamint más kedvezményekkel össze nem vonható. Részletek az üzletekben és az opticnet.hu honlapon.

Ingyenes látásellenőrzés szeptemberben

Az Opticnetnél kiváló szemorvosok, optometristák és látszerészek dolgoznak: mind hivatásuknak tekintik szakmájukat és hisznek abban, hogy a felkészült szakember által pontosan elkészített szemüveg jobbá teszi viselője életét.

Ellenőriztesse látását most ingyenesen és kérje ajándék Opticnet zöldkártyáját!

Opticnet - zöldkártya az éleslátáshoz:

Tanúsítja, hogy az Ön látását mely Opticnet Partneroptikában ellenőrizték. Egyszeri kedvezményre jogosítja fel Önt az azt kibocsájtó Optikában 2017. december 31-ig. Ingyenes látásellenőrzés időtartama: 2017. szeptember 1-30.

Az ingyenes látásellenőrzés 2017. szeptember 1-től 30-ig tart előzetes bejelentkezés alapján, az optikák kapacitásának határáig az akciót tartó üzletekben. Az Opticnet zöldkártya 2017. december 31-ig beváltható kedvezményt tartalmaz, amely kizárólag az azt kibocsájtó optikában váltható be, az azon szereplő feltételek szerint.