Opticnet

Az Opticnet Magyarország legnagyobb magán látszerészekből álló optikai bolt hálózata.

Mit jelent az, hogy Opticnet?

Mindenekelőtt egy olyan márkát, amiben megbízhat, ami mögött Magyarország legjobban képzett látszerészei állnak, több évtizedes tapasztalattal. Az Opticnet Partnereknél széles választékot, a legjobb árakat és minőséget, teljes körű szolgáltatást talál. A Partnerek nagy többségénél megvizsgáltathatja a szemét, szívesen megtanítják, hogyan hordjon kontaktlencsét, de ha csak napszemüvegre van szüksége, akkor is jó helyen jár. További, részletes információt, nyitvatartást, szolgáltatásokat az Üzletek menüpont alatt talál.

Számos nagy márkával dolgozunk együtt, ezekről a Márkák menüpont alatt olvashat, mind kontaktlencsében, mind szemüvegkeretekben és szemüveglencsében. Ha tanácsra lenne szüksége, kérdése van szakembereinkhez, szakértőinkhez, írjon nekünk, mindenben segítünk.

Olvashat az optika világából érdekességeket, cikkeket, riportokat híres emberekkel, betekinthet egy cég életének kulisszatitkaiba a Blogban, játszhat értékes nyereményekért, de átböngészheti az aktuális szemüveg és kontaktlencse ajánlatainkat egyaránt az Akciók menüpont alatt.

Már mintegy 100 Opticnet Partner közel 70 városban országszerte!