Jogi nyilatkozat

A weboldal tartalma az Opticnet Hungary Egyesülés tulajdonát képezi, amelyet szerzői jogi törvények védenek. Az oldalról letöltött tartalmak kizárólag személyes, azaz nem kereskedelmi célokra használhatóak fel, azok módosítása vagy további reprodukálása

szigorúan tilos.

Az Opticnet a weboldal tulajdonosaként mindent megtesz azért, hogy a lehető legpontosabb, naprakész információkkal lássa el a honlap olvasóit, de nem vállal semmiféle felelősséget vagy garanciát a közölt információ teljességét és pontosságát illetően, valamint fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre. A tulajdonos jogilag nem vonható felelősségre a honlap eléréséből vagy a honlap elérésének hiányából, illetve a honlapon található információk nem megfelelő alkalmazásából származó károkért és sérülésekért.

A weboldal tartalmazhat más internetes oldalakra vonatkozó linkeket vagy referenciákat, de a tulajdonos nem vállal felelősséget ezen interenetes oldalak tartalmáért, illetve az azok alkalmazásából származó károkért vagy sérülésekért. Ezek a linkek kizárólag a honlap látogatóinak kényelmét szolgálják.

A weboldalon szereplő logok, végjegyek, márkanevek és termékek Magyarországon és más országokban is jogi védelem alatt állnak. Ezek használata a weboldal tulajdonosának ill. a gyártók előzetes írásos beleegyezése nélkül szigorúan tilos.

Bármilyen, a weboldalon folytatott elektronikus kommunikációra, amely személyes információkat tartalmaz, az oldal Adatvédelmi irányelvei érvényesek. Az oldal tulajdonosa bizonyos célból szabadon felhasználhat minden más a kommunikáció során megosztott információt, beleértve az ötleteket, elképzeléseket, módszereket és szaktudást. Ezen cél lehet az információ harmadik féllel történő megosztása/továbbfejlesztése, valamint a termékek és szolgáltatások előállítása és forgalmazása.

A weboldalon folytatott elektronikus, vagy a tulajdonossal történő közvetlen kommunikáció résztvevője tartozik felelősséggel a megosztott információért, vagyis annak valóságtartalmáért és pontosságáért.

A www.opticnet.hu weboldal megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Cégnév: Opticnet Hungary Egyesülés

Cím: 1146 Budapest, Hungária krt. 67. 1.em.

Tel.: +36 70 520 4220

Mail: info@opticnet.hu