Opticnet garanciarendszer

MEGSZOKÁSI GARANCIA

Időtartama: 6 hónap

A következő Hoya termékcsoportokra vonatkozik:

- Hoyalux progresszív szemüveglencsék

- Hoyalux beltéri-progresszív szemüveglencsék

- Nulux Active egyfókuszú szemüveglencsék

LÁTÁSVIZSGÁLATI GARANCIA

Időtartama: 3 hónap

Amennyiben az üzletben végzett látásvizsgálat alapján elkészített szemüveg a viselő számára nem bizonyul megfelelőnek, és ezt a látásvizsgálat elvégzését követő 90 napon belül jelzi az üzletben, a szemvizsgálat díjmentesen megismétlésre kerül, és amennyiben szükséges, a szemüvegben a lencsék az így megállapított korrekcióigénynek megfelelően, díjmentesen kicserélésre kerülnek.

SZEMÜVEGKERET

Jótállás időtartama: akár 2 év

• 2 év jótállás: az OpticPro által forgalmazott, márkás szemüvegkeretek esetében, a nagykereskedelmi értékesítés időpontjától számítva

• 1 év jótállás: bármely típusú szemüvegkeretre, amennyiben a vásárolt komplett szemüveg értéke meghaladja a bruttó 10.000 Ft-ot.

Nem vonatkozik a garancia a helytelen karbantartás, szándékos rongálásból fakadó problémákra.

SZEMÜVEGLENCSE GARANCIÁK

PNX 1.53 ALAPANYAG GARANCIA

Időtartama: 1 év

A Hoya PNX 1.53 alapanyagú szemüveglencsékre vonatkozik.

A garancia a lencse törése, repedése esetén, a garanciális időn belül érvényesíthető. A sérült lencsét a Hoya kicseréli az eredetivel megegyező paraméterű lencsére.

GYÁRTÁSI GARANCIA

• Garancia időtartama: 3 év a következő felületkezelésekkel ellátott termékekre:

- Hi-Vision LongLife

- Hi-Vision LongLife BlueControl

- Hi-Vision LongLife UV Control

- Drive Coat

• Garancia időtartama: 2 év a következő felületkezeléssel ellátott termékre:

- Super Hi-Vision

• Garancia időtartama: 1 év a következő felületkezelésekkel ellátott termékekre:

- Hi-Vision Aqua

- Hi-Vision Back AR

- Hoya Hard Coat

Amennyiben rendeltetésszerű használat mellett a felületkezelés állapota a garanciális időn belül minőségileg kifogásolhatóvá válik, akkor a Hoya kicseréli a lencsét az eredetivel megegyező korrekciós értékben.

TELJES ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Garancia időtartama: 2 hónap

• Hoyalux iD MyStyle V+ Hoyalux iD MyStyle V+ és Hoyalux iD MyStyle V+ EyeGenius progresszív lencse esetén, a vásárlást követő 2 hónapon belül a Hoya visszatéríti a lencse árát, amennyiben a viselő nem teljes mértékben elégedett a vásárolt lencse használatát illetően.

• Sensity fényresötétedő lencsék

Sensity fényresötétedő lencsék esetén, a vásárlást követő 2 hónapon belül a Hoya visszatéríti a Sensity fényresötétedő opció árát, és kicseréli a lencsét az eredetivel megegyező minőségű és korrekciós értékű fehér lencsére, amennyiben a vásárló nem elégedett a vásárolt lencse működését illetően.

• Hoya EyeGenius garancia

Hoyalux iD MyStyle V+ EyeGenius, Hoyalux iD LifeStyle V+ X-ACT EyeGenius és Nulux iDentity V+ EyeGenius lencsék vásárlása esetén a vásárlást követő 2 hónapon belül a Hoya visszatéríti a lencse árát, amennyiben a viselő nincs megelégedve a vásárolt lencsével, és a felírt prizma az EyeGenius készülékkel került meghatározásra.

ÁRGARANCIA

Egyes akciókban opcionálisan használható „legjobb ár” garancia, amely garantálja, hogy az azonos lencsét és keretet magában foglaló komplett szemüveget a fogyasztó a létező legalacsonyabb áron az Opticnet Partnereknél vásárolhatja meg.

SZERVIZGARANCIA

Követve a gyakorlatot, az Opticnet Partneroptikákban vásárolt szemüvegekre teljes viselési időtartamra alkatrészcserét nem igénylő (szemüvegbeállítás, csavarmeghúzás) ingyenes szervizgaranciát biztosítunk.