Szemészeti szűrés cégeknek

Az 50/1999. (XI. 3.) EüM rendelete alapján (a képernyő előtti munkavégzés minimális egészségügyi és biztonsági követelményei) azon munkavállalók részére, akik naponta legalább 4 órát töltenek monitor előtt, a munkáltatónak kötelező az éleslátást biztosító szemüveg térítése.

Az Opticnet Hungary Egyesülés költséghatékony és időtakarékos megoldást nyújt minden Cégnek ennek megoldásában.

Éleslátás vizsgálatok megszervezése és teljes körű lebonyolítása:

Az Opticnet Magyarország legnagyobb optikai üzlet hálózata, 120 optikai szaküzlettel. A területi lefedettségünk egyedülálló, az országban 70 városban van Partnerünk, Budapesten 24, vidéken pedig 96 szaküzlet, így szervezetünk alkalmas arra, hogy akár országos lefedettséggel rendelkező cégek részére is segítséget nyújtsunk az éleslátás vizsgálatok teljes körű megszervezésében és lebonyolításában.

A szaküzletek felszereltsége és ember állománya lehetővé teszi a rugalmas szemvizsgálat és kiszolgálás lehetőségét is, azaz igény esetén az egyes cégek helyszíni szűrését is (helyszínen lebonyolított szemvizsgálat és szemüveg értékesítés) vállaljuk. Így biztosítani tudjuk, hogy a munkavállalók a lehető legkevesebbet legyenek távol munkahelyüktől és kényelmes formában jussanak hozzá a szükséges szemvizsgálathoz és a munkájukat hatékonyabbá tevő éleslátást biztosító szemüveghez.

Beszállítói kapcsolatainkon keresztül garantáltan a legjobb ajánlatot tudjuk nyújtani Önnek.

Közös garanciarendszerünk 2 éves garanciát biztosít a Partnerek által elkészített szemüvegekre.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Referenciáink: